Vilkår og betingelser

(1) Introduksjon

Tilgang til og bruk av dette nettstedet og produktene og tjenestene som er tilgjengelige gjennom dette nettstedet (samlet, «tjenestene») er underlagt følgende vilkår, betingelser og merknader («tjenestevilkårene»). Ved å bruke tjenestene godtar du alle vilkårene for bruk, som kan oppdateres av oss fra tid til annen. Du bør sjekke denne siden regelmessig for å legge merke til eventuelle endringer vi har gjort i vilkårene for bruk.

(2) Forbud

Du må ikke misbruke dette nettstedet. Du vil ikke: begå eller oppmuntre til en straffbar handling; overføre eller distribuere et virus, trojan, orm, logikkbombe eller annet materiale som er skadelig, teknologisk skadelig, i strid med tillit eller på noen måte støtende eller uanstendig; hack inn i ethvert aspekt av tjenesten; korrupte data; forårsake irritasjon for andre brukere; krenke rettighetene til enhver andres eiendomsrett.

(3) Salgsbetingelser

Ved å legge inn en ordre, tilbyr du å kjøpe et produkt på og underlagt følgende vilkår og betingelser. Alle bestillinger er avhengig av tilgjengelighet og bekreftelse av bestillingsprisen.

(a) Vår kontrakt
Når du bestiller, vil du motta en e-postbekreftelse som bekrefter mottakelsen av bestillingen din: denne e-postadressen vil bare være en bekreftelse og vil ikke utgjøre aksept av bestillingen din. Bare de varene som er oppført i bekreftelses-e-posten som ble sendt på utsendelsestidspunktet, blir inkludert i kontrakten.

(b) Priser og tilgjengelighet
Mens vi prøver å sikre at alle detaljer, beskrivelser og priser som vises på dette nettstedet er nøyaktige, kan det oppstå feil. Hvis vi oppdager en feil i prisen på varer du har bestilt, vil vi informere deg om dette så snart som mulig og gi deg muligheten til å bekrefte bestillingen til riktig pris eller kansellere den.

(c) Betaling
Når du mottar bestillingen din, sender vi den umiddelbart etter bekreftelse på betaling.

(d) Levering
Vi kan sende varer til de fleste land. Noen land eller regioner kan ikke levere.

(4) Ansvarsfraskrivelse

Materialet som vises på dette nettstedet leveres uten garantier, betingelser eller garantier med hensyn til dets nøyaktighet.

(5) Variasjon

Vi vil ha rett til absolutt skjønn når som helst og uten varsel til å endre, fjerne eller variere tjenestene og / eller hvilken som helst side på dette nettstedet.

(6) Ugyldigheter

Hvis noen deler av tjenestevilkårene ikke kan håndheves (inkludert enhver bestemmelse der vi utelukker vårt ansvar overfor deg), vil ikke håndhevelsen av andre deler av vilkårene for tjenesten bli påvirket av alle andre klausuler som gjenstår i full kraft og virkning.

(7) Klager

Vi bruker en klagehåndteringsprosedyre som vi vil bruke for å prøve å løse tvister når de først oppstår, vennligst gi oss beskjed hvis du har noen klager eller kommentarer.

(8) Frafall

Hvis du bryter disse vilkårene og vi ikke gjør noe, har vi fortsatt rett til å bruke våre rettigheter og rettsmidler i andre situasjoner der du bryter disse vilkårene.

(9) Hele avtalen

Ovennevnte tjenestevilkår utgjør hele partenes avtale og erstatter alle foregående og samtidige avtaler mellom deg og oss.

(10) Tjenestebegrensninger

Vi kan begrense tjenestene og fordelene for kunder som han eller hun har rett til, eller innføre vilkår der de vil bli gjort tilgjengelig. Tiltak kan iverksettes under følgende omstendigheter:

(a) Hvis rimelige bruksnivåer overskrides

(b) Hvis en kunde oppfører seg truende eller voldelig overfor våre ansatte eller agenter

(c) Hvis en kunde feilaktig har representert at de har rett til tjenester de ikke har rett til.
(11) Returnerer

(a) Hvis du ombestemmer deg
Du har rett til å kansellere bestillingen din før varene sendes ut.

For full refusjon må varene ikke ha blitt brukt, de må være i salgbar tilstand og være ledsaget av tilbehør, pluss original eske og emballasje.

(b) Hvis varene er feil
Du har rett til å avvise varer som er av utilfredsstillende kvalitet, som er uegnet til formål eller ikke som beskrevet, og mottar full refusjon. Denne retten er begrenset til 15 dager fra datoen du mottok varene.