Levering, retur og avbestilling

Levering kan være til hvilken som helst adresse så lenge adressen på betalingskortet ditt er registrert, også er til stede på bestillingen din. Alle leveranser må være signert for (unntatt varer sendt med posten og som er små nok til å bli sendt gjennom postkassen din). Sørg for at du oppbevarer kvitteringen som følger med varene dine.

Selv om alle rimelige anstrengelser skal gjøres for å holde seg til en hvilken som helst leveringsdato, vil ikke topbatteri.com være ansvarlig for tap, kostnader, skader eller utgifter pådratt kunden eller andre personer eller selskaper som oppstår direkte eller indirekte på grunn av feil for å oppfylle en estimert leveringsdato.

Standard Leveranse

Alle bestillinger som leveres med standard levering, ankommer innen 5 – 20 virkedager. Vi leverer eller sender ikke i helger eller helligdager. Eventuelle bestillinger plassert etter 14.00 på fredag ​​og i løpet av helgen vil bli sendt mandag (unntatt helligdager).

topbatteri.com velger den mest passende transportøren for varene dine. Dette betyr at leveransen din kan ankomme i mer enn ett parti for å sikre at bestillingen din blir transportert på best mulig måte.

Force Majeure
topbatteri.com har ikke noe ansvar overfor deg for manglende levering av varer du har bestilt, eller for forsinkelser i å gjøre det, eller for skader eller mangler på leverte varer som er forårsaket av en hendelse eller omstendighet utenfor dets rimelige kontroll.

Returnerer
Hvis du trenger å returnere et produkt som er kjøpt fra topbatteri.com, har du 30 virkedager til å gjøre det. De returnerte varene må være i omsettelig tilstand, og alle varer eller tilbehør som følger med det returnerte produktet må også komme tilbake til oss.

Varene skal også returneres med original eske, emballasje og tilbehør.

Hvis returen skyldes manglende eller defekte deler, vil vi tilby full refusjon eller erstatning forutsatt at vi er klar over dette innen 10 virkedager.

Enhver refusjon, som skyldes en feil eller annen mangel, inkluderer refusjon av gjeldende leveringsgebyr.

Hvis du ønsker å returnere produktet, kan du kontakte salgsteamet vårt:

service@topbatteri.com

Denne returpolitikken påvirker ikke dine juridiske rettigheter.

Kansellering av bestillinger
Du kan kansellere bestillingen din før varene sendes ut. Kontakt oss på service@topbatteri.com