Garanties & Testing

Her på topbatteri.com forstår vi batterier, og at de noen ganger ikke fungerer slik de også er ment. Alle batteriene vi selger har utvidet garanti, noe som gjør Battery Store til et trygt og praktisk valg om du kjøper for første gang, oppgraderer eller bare bytter ut ditt eksisterende batteri.

Med disse få trinnene kan du hjelpe deg med å diagnostisere om batteriet ditt vil bli behovstestet av vår garantiavdeling.

1.Kontroller om batteriet kommer riktig i kontakt med den bærbare datamaskinen.

  1. installer det nye batteriet på en annen kompatibel bærbar datamaskin eller bruk en annen kompatibel originaladapter for å lade det nye batteriet for å sjekke at batteriet er i orden eller ikke.

3.Prøv å oppdatere BOIS-versjonen eller endre strømalternativene.

4.Vennligst prøv å sjekke om det er noen programmer som forhindrer at den bærbare datamaskinen bruker markedsbatterier.

Installer det nye batteriet på riktig måte. Bruke den bærbare datamaskinen med adapteren frakoblet til den bærbare datamaskinen slås av av seg selv. Bruk deretter den originale adapteren til å lade det nye batteriet i 24 timer. Vennligst gjør denne lade- og utladningsprosessen flere ganger

Mål ladetider for å vite at det får tilstrekkelig lading.
Se på selve laderen, ser det ut til å bli varm.
Virker batteriet hovent / lukter etter en lading?
Hvis du har prøvd ovennevnte og fremdeles føler at du vil kontakte oss angående bestilling av batteriet for testing, vil vår garantiavdeling gjerne hjelpe deg med dette. Send oss ​​en e-post på service@topbatteri.com og gjør følgende:

Noter ditt unike garantireferansenummer som du trenger å beholde og sitere for fremtidig referanse.
Hvis du har en lader, må du sørge for at batteriet er fulladet før du sender det. Dette vil øke prosessen og gi oss mulighet til å vurdere kravet ditt raskere.
Pakk batteriet forsiktig, husk å ta med ditt unike referansenummer og send til:
Vent til vi kontakter deg. Vi har som mål å få testet batteriet ditt innen tre virkedager, men det kan ta opptil en uke før vi kommer tilbake til deg, da det kan være behov for ekstra tid for testing.